Ik geloof dat iedereen in een mum van tijd kan rappen, en laat dit graag zien in een actieve, leerrijke en originele workshop.

scroll naar beneden

Wat is rap?

Rap is één van de 4 hoofdonderdelen van hiphop (naast turntablism, breakdance en graffiti) en staat voor 'ritmisch rijmen op een beat'.

Inhoud workshop

Tijdens een workshop rap bewijs ik hoe eenvoudig het is om een raptekst in elkaar te boksen!

Aan de hand van enkele ritme- en rijmoefeningen wordt iedereen warm gemaakt om te flowen als een echte rapper en via handige tips en schrijfopdrachten begeleid ik vervolgens iedereen naar zijn of haar hoogst persoonlijke raptekst. (Eén klassikale raptekst rond een bepaald thema (milieu, racisme, ...) is ook altijd mogelijk!)

Eénmaal de raptekst op papier staat, leg ik op basis van simpele voorbeelden uit hoe je via intonatie, ritme en lichaamstaal een geslaagde performance kunt neerzetten.

Voor wie?

Deze soort workshop is geschikt voor alle leeftijden en alle taalniveaus.

Als je een taalworkshop zoekt die meer focust op de tekstuele inhoud van poëzie, kan ik je de workshop slam poetry aanraden!

Ervaring

Al enkele jaren geef ik workshops rap in scholen en culturele centra, maar ook bijvoorbeeld in instellingen en op zomerkampen.

Een workshop samenstellen op maat van jouw school of organisatie, kan ook zeker en vast!

Prijs

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met rap en hiphop. Daarom probeer ik altijd een prijs overeen te komen die haalbaar is voor beide partijen.

Stuur me een mailtje met daarin wat meer informatie over de organisatie, school of event waar de workshop zou doorgaan, en ik weet zeker dat we tot een akkoord kunnen komen 🙂.